Çelikhan
Giriş Tarihi : 02-04-2017 00:04   Güncelleme : 02-04-2017 00:04

"Neden ‘Evet’ Diyiyeceğiz" Konferansı

Çelikhan ilçesinde Türkiye Gençlik Vakfı “16 Nisan’da neden ‘evet’ diyeceğiz adlı bir konferans düzenledi.

Konferansa 23. Dönem Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Türkiye Gençlik Vakfı Çelikhan Şube Başkanı Abdussamet Acar, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Avcı, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun katılımın oluştuğu panele Şehit Şeyho Şişman Anadolu Lisesi Konferans salonunda yapıldı.

Çelikhan İmam Hatip Lisesi öğrencisi tarafından Kur-an’ı Kerim okunması ardından açılış konuşması yapan Türkiye Gençlik Vakfı Çelikhan Şube Başkanı Abdussamet Acar, “TÜGVA olarak düzenlediğimiz bu önemli konferansa 23 dönem Milletvekili Mahmut Göksu’nun katılımlardan dolayı herkese teşekkürü borçu biliyorum" dedi.

Acar, "10 yaşlarında islamı seçen Hz. Ali örneğimiz varken, 12 yaşında ordunun başında duran ecdadımız varken, 18 yaşlarında vatan uğruna şahadeti arzulayan askerlerimiz varken, 21 yaşında bir çağı açıp bir çağı kapatan Fatihlerimiz varken bize durmak yanaşmaz. Çelikhan gençliği olarak 16 Nisan da üzerimize düşen görevi layıkı ile üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız" şeklinde konuştu.

Kendi dönemindeki çalışmalarını anlatan 23. dönem Milletvekili Mahmut Göksu, “Bu ülkenin kalkınmasını istemeyen iç ve dış güçlere karşı bugün bütün gücünü ‘Hayır’ için birleştirenlere karşı görevimizi tam anlamıyla yerine getirmemiz lazım. 16 Nisan hepimizin geleceği için önemli bir fırsat olduğunu belirten Göksu, “Bu ülkede hepimiz geçmişte ağır faturalar ve bedeller ödedik. Bu ülkede Mega projeler yapılıyor. Bütün bu güzel hizmetlerin devamı için 16 Nisan’ı tarihi bir gün olarak görüyoruz. Geçmişte yaşanan kaosların ve ekonomi sıkıntıların bir daha bu ülkeye gelmemesi için hepimiz gece gündüz demeden canla başla çalışmalıyiz” dedi.

Programın kapanış konuşmasını yapan Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ise "Söz konusu vatan, millet, bayrak ve ülkenin menfaati olunca bugüne kadar olduğu gibi Çelikhan gençleri ve vatandaşları olarak 16 Nisan Referandumda da üzerine düşen görevini yerine getireceğine inancımız tamdır. Bu programı düzenleyen TÜGVA ilçe temsilciliğine ve önemli bilgilerden dolayı eski vekil Mahmut Göksu ya teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yaklaşık bir saat süren programın ardından Türkiye Gençlik Vakfı Çelikhan Şube Başkanı Abdussamet Acar, konferansa katılımlarından dolayı 23. dönem Milletvekili Mahmut Göksu’ya Kur-an’ı Kerim hediye etti. Daha sonra 23. Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu gençlerle hatıra fotoğrafı çekti.

AdminAdmin