Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 20-02-2018 10:43   Güncelleme : 20-02-2018 10:43

"DÜNYA YEŞERİYOR HAYALLER GERÇEKLEŞİYOR"

Çelikhan Vali Halil Işık Anaokulu okulöncesi eğitimi öğretmeni Naime ÖNYILMAZ ve öğrencileri koordinatörlüğünü Burdur Karamanlı İlkokulundan Cennet AKSU'nun yapmış olduğu uluslararası "Dünya Yeşeriyor Hayaller Gerçekleşiyor" adlı e twining projesine ortak olmuştur.

Değişemeyen okul ortamlarında daha üzücü bir durum var o da çocukların hayallerinin olmaması... Hayalleri olmayan çocuklar, hayalleri olmayan yetişkinler ve hayalleri olmayan bir toplum... Bir araştırma şirketinin açıklamış olduğu sonuçlar korkunç bir gerçeği ortaya koyuyor. Maalesef çocukların yarısı yetişkinlerin de sadece %14'ü hayal kurabiliyor. Öyleyse bunun önüne geçmek bizim elimizde. Çocuklar hayallerini iki kağıda yazacaklar. Bir tanesini hayal sandığına diğerini de mart ayında dikeceğimiz fidan poşetine koyacaklar. Daha sonra hayaller gerçekleşme yoluna girecek. Hem hayaller gerçekleşecek hem de daha yeşil bir çevre bırakmış olacağız.

İlk defa uluslararası bir e twining projesine dahil olduklarını belirten Naime Önyılmaz ve öğrencileri hayallerin gerçekleşeceği günü heyecanla beklediklerini ifade ettiler.

AdminAdmin